HF Uniform

HF Uniform

HF Uniform

HF Uniform

For dig, der ønsker action i hverdagen

Denne fagpakke har udover de obligatoriske fag fokus på valgfagene idræt B og psykologi C og er ideel til dig, som har en idrætsfaglig interesse og kan lide bevægelse og styrke, uden du behøver særlige forudsætninger.

Denne linje er tiltænkt dig, som bl.a. ønsker at arbejde som falckredder, politibetjent, fængselsbetjent eller vil arbejde i retsvæsenet, militæret eller ønsker at blive fysioterapeut.

Der vil i denne fagpakke blive arbejdet med sundhed, og kroppen vil være i centrum. Du vil blive udfordret både teoretisk og praktisk, og undervisningen vil ofte have en praktisk indgangsvinkel til skolearbejdet og vil til tider også foregå uden for skolens bygning. Der er mindre praktikforløb på hvert semester, hvor du bl.a. udfordres en uge i militæret.

David Khoury, 1.u:
"Jeg hedder David, og jeg går på HF Uniform. Uniform er målrettet min store drøm: at blive politimand. På HF Uniform har vi rigtig meget idræt. Jeg er utrolig glad for fællesskabet her, og jeg er overvældet over, hvor meget omsorg der er på denne skole, og hvor meget lærerne og studievejlederne gerne vil, at man får fuld succes. Jeg synes, at Uniform er en helt fantastisk fagpakke. Jeg kan klart anbefale Brønderslev Gymnasium og HF."

Amalie Kirstine Lyngholm Nielsen, 1.u:
"Hej, jeg hedder Amalie. Jeg har valgt HF Uniform, fordi jeg er vild med at være fysisk aktiv og få nye udfordringer. Fagpakken passer perfekt til min videregående uddannelse, da jeg gerne vil være klinisk diætist. BG har eg godt fællesskab, og jeg er kommet i en rigtig god klasse, så de næste 2 år kan ikke blive andet end fantastiske.”

Links

Opens external link in new windowKlik her og få et overblik over fagenes fordeling og dine mulige valgfag på denne fagpakke.

På Opens external link in new windowug.dk kan du se, hvilke uddannelser du kan komme ind på, hvis du vælger denne fagpakke.

Opens external link in new windowKlik her for at se fagpakkedesigneren. Her kan du se, hvilke uddannelser, du kan komme ind på med de 3 fagpakker.