HF Uniform

For dig, der ønsker action i hverdagen

Denne fagpakke har udover de obligatoriske fag fokus på valgfagene idræt B og psykologi C og er ideel til dig, som har en idrætsfaglig interesse og kan lide bevægelse og styrke, uden du behøver særlige forudsætninger.

Denne linje er tiltænkt dig, som bl.a. ønsker at arbejde som falckredder, politibetjent, fængselsbetjent eller vil arbejde i retsvæsenet, militæret eller ønsker at blive fysioterapeut.

Der vil i denne fagpakke blive arbejdet med sundhed, og kroppen vil være i centrum. Du vil blive udfordret både teoretisk og praktisk, og undervisningen vil ofte have en praktisk indgangsvinkel til skolearbejdet og vil til tider også foregå uden for skolens bygning. Der er mindre praktikforløb på hvert semester, hvor du bl.a. har mulighed for et par dage hos politiet samt udfordres en uge i militæret.

Emma, 2.u:
"Jeg går på Uniform og vil gerne være kiropraktor. Fagpakken passer perfekt til mig, da jeg kan lide at være aktiv og lære om kroppen. BG er et lille gymnasium i forhold til mange andre gymnasier, hvilket jeg rigtig godt kan lide. Lærerne er virkelig gode til at undervise. Jeg kan kun anbefale BG, og jeg glæder mig til 2 to gode år her."

Elias, 2.u:
"Hej, jeg hedder Elias. Jeg har valgt HF Uniform fordi jeg er vild med at være fysisk aktiv. Fagpakken passer perfekt til mig, da jeg gerne vil være ambulancefører. BG har et godt fællesskab, og jeg er kommet i en mega god klasse. Jeg ser frem til 2 fantastiske år. Vi skal i fede praktikker, f.eks. får jeg mulighed for at komme i praktik hos politiet, militæret og flåden.”

Links

Klik her og få et overblik over fagenes fordeling og dine mulige valgfag på denne fagpakke.

ug.dk kan du se, hvilke uddannelser du kan komme ind på, hvis du vælger denne fagpakke.

Klik her for at se fagpakkedesigneren. Her kan du se, hvilke uddannelser, du kan komme ind på med de 3 fagpakker.