Samfundsfag A og Engelsk A

Denne studieretning er for dig, der er optaget af samfundsmæssige forhold - både nationale og internationale. Globaliseringens betydning for vores sociale, politiske og økonomiske liv står i centrum. Der er fokus på de problemstillinger, der dukker op i den aktuelle samfundsdebat og ofte med perspektiver til den engelsktalende del af verden. Studieretningen lægger op til faglige aktiviteter i samspil med det omkringliggende samfund.

Efter studentereksamen skal du måske læse journalistik, historie, jura, politik og administration eller noget helt andet ....!

Andreas, 2.c:
"Jeg har valgt studieretningen, som kombinerer Samfundsfag og Engelsk, da jeg er meget samfundsinteresseret – både mht hvad der sker i Danmark, men også i udlandet. Denne linje åbner op for mange forskellige muligheder for fremtiden efter gymnasiet, hvilket er godt, da jeg ikke er helt sikker på, hvad jeg gerne vil efterfølgende."

Links

Du kan få et overblik over fagenes fordeling og dine mulige valgfag på denne studieretning her. Bemærk at alle grundforløb på stx er helt ens. Læs mere om grundforløbet her.

Studieretningsdesigneren kan du se, hvilke uddannelser du kan komme ind på, hvis du vælger denne studieretning. HUSK at angive 2. fremmedsprog, når du bruger Adgangskortet for at få et retvisende søgeresultat for, hvad en given studieretning giver adgang til.