Samfundsfag A og Engelsk A

Denne studieretning er for dig, der er optaget af samfundsmæssige forhold - både nationale og internationale. Globaliseringens betydning for vores sociale, politiske og økonomiske liv står i centrum. Der er fokus på de problemstillinger, der dukker op i den aktuelle samfundsdebat og ofte med perspektiver til den engelsktalende del af verden. Studieretningen lægger op til faglige aktiviteter i samspil med det omkringliggende samfund.

Efter studentereksamen skal du måske læse journalistik, historie, jura, politik og administration eller noget helt andet ....!

Jeppe, 3.c:
"Jeg har valgt SA-EN, da det er en spændende linje med masser af muligheder. Jeg synes det er to rigtig spændende fag, som man kan bruge videre i livet. Jeg vil gerne lave noget samfundsfagligt i mit liv, men hvis jeg alligevel en dag bliver i tvivl, er der samtidig også rig mulighed for det, da det er en linje, som åbner op for rigtig mange andre muligheder."

Links

Du kan få et overblik over fagenes fordeling og dine mulige valgfag på denne studieretning her. Bemærk at alle grundforløb på stx er helt ens. Læs mere om grundforløbet her.

Studieretningsdesigneren kan du se, hvilke uddannelser du kan komme ind på, hvis du vælger denne studieretning. HUSK at angive 2. fremmedsprog, når du bruger Adgangskortet for at få et retvisende søgeresultat for, hvad en given studieretning giver adgang til.