HF Omsorg og undervisning

For dig, der vil arbejde med mennesker

I denne fagpakke vil der ud over de obligatoriske fag på HF være speciel fokus på valgfagene psykologi B og billedkunst C.

Denne pakke er ideel til dig, som ønsker en pædagogisk vinkel og elsker at have med mennesker at gøre. Undervisningen på denne linje vil inddrage emner, som har særlig interesse for dig, der vil videreuddanne dig inden for det pædagogiske eller kreative område. Denne fagpakke peger bl.a. mod disse beskæftigelser: pædagog, lærer, socialrådgiver, sosu-assistent og sygeplejerske.

Der vil blive arbejdet med ansvarlighed, og der vil være mulighed for at komme ud i virkelighedens verden og arbejde praktisk med fagene og møde mennesker i mange forskellige aldre. Der er små praktikforløb på hvert semester.

Ebbe, 1.o:
"Jeg har valgt omsorgslinjen på hf, da fagpakken rummer flere af de fag jeg interesserer mig for og skal bruge i min videre uddannelse. Jeg brænder for at arbejde med mennesker. Jeg synes allerede godt om stedet, både fordi lærerne virker engagerede, og stemningen i klasser er god."

Line, 1.o:
"Jeg har valgt BG, da jeg har hørt meget positivt om skolen, og fordi der er speciel støtte for ordblinde som mig. På BG oplever jeg ikke, at jeg skiller mig negativt ud pga. min ordblindhed. I fremtiden vil jeg gerne arbejde med børn og unge ed psykiske problemer, så fagpakken Omsorg og Undervisning er et godt valg for mig. Jeg er super glad for min klasse og ser frem til to gode år på BG."

Klik her og få et overblik over fagenes fordeling og dine mulige valgfag på denne fagpakke.

ug.dk kan du se, hvilke uddannelser du kan komme ind på, hvis du vælger denne fagpakke.

Klik her for at se fagpakkedesigneren. Her kan du se, hvilke uddannelser, du kan komme ind på med de 3 fagpakker.