Biologi A og Kemi B

Denne studieretning er for dig, der interesserer dig for naturvidenskab og aktuelle emner i biologiens og kemiens verden. I denne studieretning er der fokus på de biologiske og kemiske processer, der foregår i kroppen, påvirker naturen og vores hverdag. Det kan f.eks. være omsætningen af fødevarer, lægemidler osv. En betydelig del af undervisningen vil være af eksperimentel karakter - i laboratoriet og ude i naturen.

Efter studentereksamen skal du måske læse til sygeplejerske, fysioterapeut, læge, agronom eller noget helt andet ...!

Alma, 3.a:
"Jeg har en stor interesse inden for kroppens anatomi og fysiologi. Der er både en teoretisk og en praktisk del - vi kommer ud og undersøger naturen nærmere og laver spændende forsøg i laboratoriet. Jeg har altid haft en drøm om at arbejde med mennesker, og derfor er denne studieretning ideel for mig".

Links

Du kan få et overblik over fagenes fordeling og dine mulige valgfag på denne studieretning her. Bemærk at alle grundforløb på stx er helt ens. Læs mere om grundforløbet her.

Studieretningsdesigneren kan du se, hvilke uddannelser du kan komme ind på, hvis du vælger denne studieretning. HUSK at angive 2. fremmedsprog, når du bruger Adgangskortet for at få et retvisende søgeresultat for, hvad en given studieretning giver adgang til.