På Brønderslev Gymnasium og HF har alle elever og lærere adgang til internettet via det trådløse netværk VEDU. Herudover kan vi stille et begrænset antal computere til rådighed i form af bærbare computere, som udlånes til elever med et specielt behov fra skolen kontor. Vi forventer, at elever som udgangspunkt medbringer computere i dagligdagen. Elever har adgang til nyeste office-pakke på o365. Eleverne har endvidere gratis adgang til ordbøger på Ordbogen.com.

BG har et begrænset antal printerne stående, som kan benyttes i forbindelse med udskrift til og i undervisningen. Udskriften sker via linket Webprint.vedu.dk. Printerne står centralt placeret i skolens fællesområde.

Det interne netværk mellem undervisere og elever er koblet op omkring Lectio, hvor al information om timer, lektier, afleveringer, fravær, karakterer m.m. foregår. Herfra kan alle elever, undervisere og ledere kommunikere internt, og alle får den samme information.

Alle elever får brugernavn og adgangskode til både vores trådløse netværk og Lectio straks, de starter på BG, hvilket sikrer fuld adgang til al information fra start. Samtidigt får eleverne adgang til o365, hvor de kan downloade den nyeste Office-pakke. Eleverne får ligeledes en del andre relevante programmer som fx TI-Nspire installeret, ligesom de via deres UNI-Login får adgang til ordbøger, Infomedia, Faktalink og Forfatterweb m.v.

Vores klasselokaler er alle udstyret med projektorer. Derudover er der i hvert lokale enten Apple-TV, whiteboards eller smartboards. Som gymnasium forsøger vi konstant at tilpasse undervisningen til de nyeste teknologiske læremidler, som også giver dig et godt fundament for fremtiden.

På BG har vi en IT-medarbejder, Tina Pedersen, som står klar til at hjælpe dagligt, hvis det skulle være nødvendigt. Tina træffes dagligt kl. 7:30-11:30 på sit kontor på gul gang.