HF Omsorg og undervisning

HF Omsorg og undervisning

HF Omsorg og undervisning

HF Omsorg og undervisning

For dig, der vil arbejde med mennesker

I denne fagpakke vil der ud over de obligatoriske fag på HF være speciel fokus på valgfagene psykologi B og billedkunst C.

Denne pakke er ideel til dig, som ønsker en pædagogisk vinkel og elsker at have med mennesker at gøre. Undervisningen på denne linje vil inddrage emner, som har særlig interesse for dig, der vil videreuddanne dig inden for det pædagogiske eller kreative område. Denne fagpakke peger bl.a. mod disse beskæftigelser: pædagog, lærer, socialrådgiver, sosu-assistent og sygeplejerske.

Der vil blive arbejdet med ansvarlighed, og der vil være mulighed for at komme ud i virkelighedens verden og arbejde praktisk med fagene og møde mennesker i mange forskellige aldre. Der er små praktikforløb på hvert semester, hvor du kommer ud og oplever forskellige institutioner og erfare, hvordan en reel hverdag kan fungere.

Sofie Larsen, 1.o:
"Jeg har valgt HF, fordi jeg følte det var det helt rigtige for mig. Det er ikke et specielt stort gymnasium, hvilket jeg synes om. Jeg har valgt fagpakken Omsorg og undervisning, da jeg altid har haft en drøm om at arbejde med enten mennesker eller dyr. Jeg synes det er fantastisk at fagene arbejder sammen. Jeg kan varmt anbefale BG, det er et virkelig godt gymnasium, med de helt rigtige værdier."

Lasse Brix Nilsson, 1.o:
"Jeg har valgt Brønderslev Gymnasium og HF, da jeg har hørt en masse godt om stedet. Jeg ved ikke helt, hvad jeg gerne vil være, men jeg ved dog, at jeg gerne vil arbejde med mennesker. Jeg er ordblind, og derfor har skolen altid været en stor udfordring for mig, men her på BG får jeg alle de hjælpemidler, jeg har brug for. Jeg går i en utrolig god klasse med skønne mennesker, som jeg ser frem til at tilbringe de næste 2 år med." 

Links

Opens external link in new windowKlik her og få et overblik over fagenes fordeling og dine mulige valgfag på denne fagpakke.

På Opens external link in new windowug.dk kan du se, hvilke uddannelser du kan komme ind på, hvis du vælger denne fagpakke.

Opens external link in new windowKlik her for at se fagpakkedesigneren. Her kan du se, hvilke uddannelser, du kan komme ind på med de 3 fagpakker.