HF Medier og IT

HF Medier og IT

HF Medier og IT

HF Medier og IT

For dig, der interesserer dig for den digitale verden

Denne fagpakke har udover de obligatoriske fag fokus på valgfagene mediefag B og informatik C. I mediefag arbejdes der med kommunikation og produktion, mens der i informatik arbejdes med programmering og softwareudvikling. Fagpakken er ideel til dig, som har en nysgerrighed inden for nyhedsformidling, medieproduktion, websites og programmering.

Medier og IT er for dig, der kan lide at arbejde kreativt og praktisk med digitale produkter og platforme. Du overvejer måske at uddanne dig inden for medier og IT eller bruge dine kompetencer i digitale medier i andre uddannelser. Uanset hvad, får du med denne fagpakke en bred og kvalificeret uddannelse. Der er i uddannelsen minipraktik, hvor du får mulighed for at komme ud i virksomheder/organisationer og opleve hverdagen.

Peter Engbjerg Løth, 2.u:
"Jeg hedder Peter. Jeg anbefaler HF Medier og IT, fordi jeg interesserer mig for IT og medieproduktion. Jeg bruger meget af min fritid med computeren, så med denne fagpakke vil jeg have mulighed for at dykke videre ned i computerens verden og få udvidet min horisont. Jeg har bl.a. været lydmand på skolens årlige forestilling. Jeg har fået en ny vennekreds og har fået nogle nye spændende fag. Mit møde med BG har bestemt været positivt. BG er klart et sted jeg kan anbefale til alle andre.”

Links

Opens external link in new windowKlik her og få et overblik over fagenes fordeling og dine mulige valgfag på denne fagpakke.

På Opens external link in new windowug.dk kan du se, hvilke uddannelser du kan komme ind på, hvis du vælger denne fagpakke.

Opens external link in new windowKlik her for at se fagpakkedesigneren. Her kan du se, hvilke uddannelser, du kan komme ind på med de 3 fagpakker.