HF Medier og IT

For dig, der interesserer dig for den digitale verden

Denne fagpakke har udover de obligatoriske fag fokus på valgfagene mediefag B og informatik C. I mediefag arbejdes der med kommunikation og produktion, mens der i informatik arbejdes med programmering og softwareudvikling. Fagpakken er ideel til dig, som har en nysgerrighed inden for nyhedsformidling, medieproduktion, websites og programmering.

Medier og IT er for dig, der kan lide at arbejde kreativt og praktisk med digitale produkter og platforme. Du overvejer måske at uddanne dig inden for medier og IT eller bruge dine kompetencer i digitale medier i andre uddannelser. Uanset hvad, får du med denne fagpakke en bred og kvalificeret uddannelse. Der er i uddannelsen minipraktik, hvor du får mulighed for at komme ud i virksomheder/organisationer og opleve hverdagen.

Viktor, 1.u:
"Jeg hedder Viktor. Jeg er kommet direkte fra arbejdsmarkedet og har været væk fra undervisningsmiljøet i 8 år. Jeg var derfor meget nervøs i starten, men jeg er blevet taget godt imod, og med den rette viljestyrke samt det stærke sammenhold, vi har i klassen, er jeg sikker på, at det bliver 2 spændende år her på BG.”

Maja, 1.u:
"Jeg har valgt mediefagslinjen, da den indeholder nogle spændende fag. Jeg er rigtig glad for min klasse og synes rigtig godt om at gå på Brønderslev Gymnasium og HF. Stemningen på gymnasiet og i min klasse er virkelig god."

Klik her og få et overblik over fagenes fordeling og dine mulige valgfag på denne fagpakke.

ug.dk kan du se, hvilke uddannelser du kan komme ind på, hvis du vælger denne fagpakke.

Klik her for at se fagpakkedesigneren. Her kan du se, hvilke uddannelser, du kan komme ind på med de 3 fagpakker.