Samfundsfag og Engelsk (A-A)

Samfundsfag og Engelsk (A-A)

Samfundsvidenskabelig studieretning

Samfundsfag og Engelsk (A-A)

Denne studieretning er for dig, der er optaget af samfundsmæssige forhold - både nationale og internationale. Globaliseringens betydning for vores sociale, politiske og økonomiske liv står i centrum. Der er fokus på de problemstillinger, der dukker op i den aktuelle samfundsdebat og ofte med perspektiver til den engelsktalende del af verden. Studieretningen lægger op til faglige aktiviteter i samspil med det omkringliggende samfund.

Efter studentereksamen skal du måske læse journalistik, historie, jura, politik og administration eller noget helt andet ....!

Rasmus Hørby Sindberg:
"Jeg har valgt den samfundsvidenskabelige studieretning, da den giver et godt udgangspunkt for en videregående uddannelse. Som ung finder jeg det spændende at lære om det samfund, jeg er ved at blive en stadig større del af. Sammenhængen mellem engelsk- og samfundsfagsundervisningen giver mig indsigt i både nationale og internationale forhold med særligt fokus på de engelsktalende lande. Det er for mig vigtigt at forstå, hvordan politik i både ind- og udland påvirker mig nu og i fremtiden, den forståelse opnår jeg gennem undervisningen."

Links

Du kan få et overblik over fagenes fordeling og dine mulige valgfag på denne studieretning Opens external link in new windowher. Bemærk at alle grundforløb på stx er helt ens. Læs mere om grundforløbet her.

Opens external link in new windowStudieretningsdesigneren kan du se, hvilke uddannelser du kan komme ind på, hvis du vælger denne studieretning. HUSK at angive 2. fremmedsprog, når du bruger Adgangskortet for at få et retvisende søgeresultat for, hvad en given studieretning giver adgang til.