Samfundsfag og Engelsk (A-A)

Samfundsfag og Engelsk (A-A)

Samfundsvidenskabelig studieretning

Samfundsfag og Engelsk (A-A)

Denne studieretning er for dig, der er optaget af samfundsmæssige forhold - både nationale og internationale. Globaliseringens betydning for vores sociale, politiske og økonomiske liv står i centrum. Der er fokus på de problemstillinger, der dukker op i den aktuelle samfundsdebat og ofte med perspektiver til den engelsktalende del af verden. Studieretningen lægger op til faglige aktiviteter i samspil med det omkringliggende samfund.

Efter studentereksamen skal du måske læse journalistik, historie, jura, politik og administration eller noget helt andet ....!

Nicolai Graae Guldbæk Arentsen:
"Jeg har valgt den samfundsvidenskabelige studieretning, da den giver et godt udgangspunkt for en videregående uddannelse. Min interesse for det samfund, vi lever i, vokser, i færd med at jeg bliver en stadig større del af det. Studieretningen samfundsfag-engelsk giver ikke blot indblik i internationale og nationale forhold, men også en bredere forståelse af det samfund vi lever i, med et særligt fokus på engelsktalende lande. Den samfundsvidenskabelige studieretning er for dig, der gerne vil teste dig selv, opnå nye mål og få en bredere forståelse af det samfund, vi alle er en del af."

Links

Du kan få et overblik over fagenes fordeling og dine mulige valgfag på denne studieretning Opens external link in new windowher. Bemærk at alle grundforløb på stx er helt ens. Læs mere om grundforløbet her.

Opens external link in new windowStudieretningsdesigneren kan du se, hvilke uddannelser du kan komme ind på, hvis du vælger denne studieretning. HUSK at angive 2. fremmedsprog, når du bruger Adgangskortet for at få et retvisende søgeresultat for, hvad en given studieretning giver adgang til.