Engelsk, Spansk/Fransk og Tysk (A-A-B)

Engelsk, Spansk/Fransk og Tysk (A-A-B)

Sproglig studieretning

Engelsk, Spansk/Fransk og Tysk (A-A-B)

Disse to studieretninger er for dig, der interesserer dig for sprog, kultur og kommunikation. Studieretningerne er ens, men du skal vælge, om du vil have fransk eller spansk. I studieretningen er der fokus på sprogets muligheder, forskellige samfundsforhold og litteratur. I løbet af uddannelsen bliver der mulighed for at stifte direkte bekendtskab med alt dette, f.eks. i forbindelse med studierejse, sprogcamp, gæstelærere osv. Denne studieretning er samtidigt den eneste på STX, hvor du kan afslutte matematik på c-niveau.

Efter studentereksamen skal du måske læse sprog, kommunikation, være oversætter, læse litteraturvidenskab eller noget helt andet ....!

Signe Ximena Kjærgaard:
"Jeg har valgt den meget sproglige linje, som består af Spansk A, Engelsk A og Tysk B, da jeg ønsker at komme helt tæt på andre lande og deres kultur. Jeg tror, det i fremtiden vil være en fordel at kunne flere sprog, da man så har mulighed for at kommunikere i den globale verden. I løbet af den tid, jeg har gået på BG, har jeg fået en masse nye venner. BG er i den grad et gymnasium med mangfoldighed og et stort fællesskab."

Links

Du kan få et overblik over fagenes fordeling og dine mulige valgfag på denne studieretning Opens external link in new windowher. Bemærk at alle grundforløb på stx er helt ens. Læs mere om grundforløbet her.

Opens external link in new windowStudieretningsdesigneren kan du se, hvilke uddannelser du kan komme ind på, hvis du vælger denne studieretning. HUSK at angive 2. fremmedsprog, når du bruger Adgangskortet for at få et retvisende søgeresultat for, hvad en given studieretning giver adgang til.