Musik og Engelsk (A-A)

Kunstnerisk studieretning

Musik og Engelsk (A-A)

Denne studieretning er for dig, der brænder for musik, kultur og formidling. Du vil på denne studieretning møde et kreativt studiemiljø, hvor det praktiske og teoretiske følges ad, og hvor undervisningen afspejler de tendenser, der har præget forskellige kulturer frem til i dag. Du skal naturligvis også være med til at påvirke og deltage i skolens musikliv.

Efter studentereksamen skal du måske læse medieproduktion, design, musik eller noget helt andet ....!

Vivi Kristina Uhrenholdt Sørensen:
"Jeg valgte den kunstneriske linje, fordi jeg altid har været musikalsk anlagt og gerne vil udfordre mig selv. Dog er det ikke noget, jeg ser mig selv arbejde med i fremtiden, men mere som en hobby, jeg kan forbedre mig i. Musik og engelsk passer naturligt sammen, da meget af den musik, vi hører og spiller, kommer fra den engelsksprogede verden - og både i musik og engelsk lærer vi at analysere og fortolke."

Du kan få et overblik over fagenes fordeling og dine mulige valgfag på denne studieretning Opens external link in new windowher. Bemærk at alle grundforløb på stx er helt ens. Læs mere om grundforløbet her.

Opens external link in new windowStudieretningsdesigneren kan du se, hvilke uddannelser du kan komme ind på, hvis du vælger denne studieretning. HUSK at angive 2. fremmedsprog, når du bruger Adgangskortet for at få et retvisende søgeresultat for, hvad en given studieretning giver adgang til.