Musik og Engelsk (A-A)

Kunstnerisk studieretning

Musik og Engelsk (A-A)

Denne studieretning er for dig, der brænder for musik, kultur og formidling. Du vil på denne studieretning møde et kreativt studiemiljø, hvor det praktiske og teoretiske følges ad, og hvor undervisningen afspejler de tendenser, der har præget forskellige kulturer frem til i dag. Du skal naturligvis også være med til at påvirke og deltage i skolens musikliv.

Efter studentereksamen skal du måske læse medieproduktion, design, musik eller noget helt andet ....!

Cecilie Sørensen:
"Jeg valgte den kunstneriske linje, fordi jeg allerede i folkeskolen havde en idé om, hvad jeg ville arbejde med, men jeg var ikke helt sikker. Jeg valgte en studieretning, der passede til mine interesser, og det har jeg på intet tidspunkt fortrudt. BG er et rart sted at være, og det er skønt, at man kan ”skræddersy” sin gymnasiale uddannelse. At vælge musiklinjen har ikke lukket nogen døre for mig; det har tværtimod åbnet nogle flere…!

Du kan få et overblik over fagenes fordeling og dine mulige valgfag på denne studieretning Opens external link in new windowher. Bemærk at alle grundforløb på stx er helt ens. Læs mere om grundforløbet her.

Opens external link in new windowStudieretningsdesigneren kan du se, hvilke uddannelser du kan komme ind på, hvis du vælger denne studieretning. HUSK at angive 2. fremmedsprog, når du bruger Adgangskortet for at få et retvisende søgeresultat for, hvad en given studieretning giver adgang til.