Nyttige links

Nedenfor finder du links med nyttig information for nye elever såvel som afgangselever.

Hvis du i tvivl om noget skal du ikke tøve med at kontakte gymnasiet.

UVM.dk - Opens external link in new windowBekendtgørelse om de gymnasiale uddannelser
UVM.dk - Opens external link in new windowFag og læreplaner
Opens external link in new windowUddannelsesGuiden - info om alt i forbindelse med uddannelse.
Opens external link in new windowRetningsviseren - Link til "Retningsviseren", der hjælper dig med at vælge retning på din ungdomsuddannelse. I "Retningsviseren" kan du se mulige veje til den videregående uddannelse, du ønsker, dvs. den kan hjælpe dig med at vælge den rigtige uddannelse, studieretning og fagpakke på stx og hf, hvis du vil læse en bestemt videregående uddannelse.
Opens external link in new windowStudieretningsdesigneren - guide til valg af studieretning på BG.