HF Uniform

For dig, der ønsker action i hverdagen

Denne fagpakke har udover de obligatoriske fag fokus på valgfagene idræt B og psykologi C og er ideel til dig, som har en idrætsfaglig interesse og kan lide bevægelse og styrke, uden du behøver særlige forudsætninger.

Denne linje er tiltænkt dig, som bl.a. ønsker at arbejde som falckredder, politibetjent, fængselsbetjent eller vil arbejde i retsvæsenet, militæret eller ønsker at blive fysioterapeut.

Der vil i denne fagpakke blive arbejdet med sundhed, og kroppen vil være i centrum. Du vil blive udfordret både teoretisk og praktisk, og undervisningen vil ofte have en praktisk indgangsvinkel til skolearbejdet og vil til tider også foregå uden for skolens bygning. Der er mindre praktikforløb på hvert semester, hvor du bl.a. udfordres en uge i militæret.

Joshua Mutale, 1.u:
"Hej, jeg hedder Joshua. Jeg har valgt HF Uniform, fordi jeg elsker sport og fysiske udfordringer. HF Uniform er for mig helt perfekt, fordi jeg på blot to år får alt det, jeg har brug for både socialt og fagligt. Jeg ved endnu ikke helt, hvad jeg vil i fremtiden. Jeg er kommet i en fantastisk klasse, hvor der er et rigtig godt fællesskab. Jeg kan kun anbefale det."

Mille Purkær Larsen, 1.u:
"Hej, jeg hedder Mille. Jeg har valgt HF Uniform, fordi jeg elsker idræt. Jeg dyrker meget sport i min fritid, hvor jeg bl.a. spiller rigtig meget håndbold. Uniform-fagpakken er rigtig god for mig, da jeg gerne vil være politibetjent. Jeg er kommet i en rigtig god klasse, hvor vi fungerer super godt sammen.”

Opens external link in new windowKlik her og få et overblik over fagenes fordeling og dine mulige valgfag på denne fagpakke.

På Opens external link in new windowug.dk kan du se, hvilke uddannelser du kan komme ind på, hvis du vælger denne fagpakke.

Opens external link in new windowKlik her for at se fagpakkedesigneren. Her kan du se, hvilke uddannelser, du kan komme ind på med de 3 fagpakker.