HF Samfund og erhverv

For dig, der interesserer dig for samfund, politik og livet omkring dig

Denne fagpakke har udover de obligatoriske fag fokus på valgfagene samfundsfag B og erhvervs- økonomi C. Fagpakken er ideel til dig, som har en nysgerrighed inden for samfundsudvikling og sociale forhold. Måske er der også gemt en lille iværksætter i dig?

Fagpakken er tiltænkt dig, som bl.a. ønsker at arbejde med marketing, handel og salg, informatik, politik, landbrug eller blive maskinmester eller bygningskonstruktør.

HF Samfund og erhverv er for dig, der ønsker et samfundsfagligt- og erhversfagligt indblik, samtidig med du får en bred og kvalificeret uddannelse. Der er i uddannelsen minipraktik, hvor du får mulighed for at komme ud i virksomheder/organisationer og opleve hverdagen.

Julie Krøgh Kallehauge, 2.u:
"Jeg hedder Julie. Jeg har valgt HF Samfund og erhverv. Fagpakken giver mig udfordringer og gode muligheder for fremtiden. Jeg har en god klasse, og der er et godt fællesskab. Jeg er endnu ikke sikker på, hvad jeg vil efter HF. Jeg kan klart anbefale BG til andre.”

Frederik Jarl Nielsen, 2.u:
"Jeg hedder Frederik. Jeg har vagt fagpakken Samfund og erhverv. I denne fagpakke får vi mulighed for at prøve kræfter i erhvervslivet. Jeg elsker samfundsfag og kan godt lide at diskutere, da jeg interesserer mig for samfundet. Jeg går i en rigtig god klasse, hvor vi allerede fra dag 1 fik et godt sammenhold. Jeg kan varmt anbefale at starte på Brønderslev Gymnasium og HF."

Opens external link in new windowKlik her og få et overblik over fagenes fordeling og dine mulige valgfag på denne fagpakke.

På Opens external link in new windowug.dk kan du se, hvilke uddannelser du kan komme ind på, hvis du vælger denne fagpakke.

Opens external link in new windowKlik her for at se fagpakkedesigneren. Her kan du se, hvilke uddannelser, du kan komme ind på med de 3 fagpakker.