HF Samfund og erhverv

HF Samfund og erhverv

HF Samfund og erhverv

HF Samfund og erhverv

For dig, der interesserer dig for samfund, politik og livet omkring dig

Denne fagpakke har udover de obligatoriske fag fokus på valgfagene samfundsfag B og erhvervs- økonomi C. Fagpakken er ideel til dig, som har en nysgerrighed inden for samfundsudvikling og sociale forhold. Måske er der også gemt en lille iværksætter i dig?

Fagpakken er tiltænkt dig, som bl.a. ønsker at arbejde med marketing, handel og salg, informatik, politik, landbrug, maskinmester eller bygningskonstruktør.

HF Samfund og erhverv er for dig, der ønsker et samfundsfagligt- og erhversfagligt indblik, samtidig med du får en bred og kvalificeret uddannelse. Der er i uddannelsen minipraktik, hvor du får mulighed for at komme ud i virksomheder/organisationer og opleve hverdagen.

Andreas Nørgaard Jensen, 1.u:
"Jeg hedder Andreas. Jeg har valgt HF, fordi jeg trænger til nye udfordringer. Jeg har fået en ny stor vennekreds og har fået nogle nye spændende fag. Jeg elsker at diskutere politik og debattere om samfundet. Mit møde med BG har bestemt været positivt. BG er klart et sted jeg kan anbefale til alle andre. ”

Maja Borup Marcussen, 1.u:
"Jeg hedder Maja. Jeg har valgt samfund og erhverv som min fagpakke. Jeg har en drøm om at starte som selvstændig på et tidspunkt, og derfor passer denne fagpakke rigtig godt til mig. Jeg kommer fra Vejle og er først nu flyttet til Nordjylland. At vælge at gå her på BG er faktisk et af de bedste valg, jeg har taget." 

Links

Opens external link in new windowKlik her og få et overblik over fagenes fordeling og dine mulige valgfag på denne fagpakke.

På Opens external link in new windowug.dk kan du se, hvilke uddannelser du kan komme ind på, hvis du vælger denne fagpakke.

Opens external link in new windowKlik her for at se fagpakkedesigneren. Her kan du se, hvilke uddannelser, du kan komme ind på med de 3 fagpakker.