HF Omsorg og undervisning

HF Omsorg og undervisning

HF Omsorg og undervisning

HF Omsorg og undervisning

For dig, der vil arbejde med mennesker

I denne fagpakke vil der ud over de obligatoriske fag på HF være speciel fokus på valgfagene psykologi B og billedkunst C.

Denne pakke er ideel til dig, som ønsker en pædagogisk vinkel og elsker at have med mennesker at gøre. Undervisningen på denne linje vil inddrage emner, som har særlig interesse for dig, der vil videreuddanne dig inden for det pædagogiske eller kreative område. Denne fagpakke peger bl.a. mod disse beskæftigelser: pædagog, lærer, socialrådgiver, sosu-assistent og sygeplejerske.

Der vil blive arbejdet med ansvarlighed, og der vil være mulighed for at komme ud i virkelighedens verden og arbejde praktisk med fagene og møde mennesker i mange forskellige aldre. Der er små praktikforløb på hvert semester, hvor du kommer ud og oplever forskellige institutioner og erfare, hvordan en reel hverdag kan fungere.

Michelle Hjelm Hansen, 1.o:
"Jeg hedder Michelle. Jeg har valgt Brønderslev Gymnasium og HF, da jeg har hørt en masse godt omkring stedet. Jeg har en drøm om at arbejde med mennesker og vil gerne læse videre til sygeplejerske eller pædagog. Jeg synes, det er fantastisk, at fagene arbejder sammen omkring emner, som interesserer mig og har med Omsorg og undervisning at gøre. BG er et fantastisk sted, hvor der er plads til alle. Man kan være sig selv, uanset alder og væremåde."

Cecilia Maria Nyrell Jakobsen, 1.o:
"Jeg har valgt Omsorg og undervisning, da det er den fagpakke, som passede bedst til mine fremtids- ønsker. Jeg drømmer om at blive dyrlæge, og derfor er både omsorg og undervisning relevant. Jeg er super glad for at gå på BG. Det er en fantastisk skole, og jeg kan varmt anbefale det. 

Links

Opens external link in new windowKlik her og få et overblik over fagenes fordeling og dine mulige valgfag på denne fagpakke.

På Opens external link in new windowug.dk kan du se, hvilke uddannelser du kan komme ind på, hvis du vælger denne fagpakke.

Opens external link in new windowKlik her for at se fagpakkedesigneren. Her kan du se, hvilke uddannelser, du kan komme ind på med de 3 fagpakker.