IT på BG

På Brønderslev Gymnasium og HF kan vi stille et stort antal computere til rådighed, både stationære i vores computerrum og bærbare, som udlånes til elever med behovet, alle med adgang til trådløst internet på hele skolen. Private computere kan ligeledes bruges på skolens netværk. Vi forventer ikke, at elever medbringer computere i dagligdagen, men det er tilladt. Elever sørger selv for Office-programmer og lignende.

Derudover har vi 2 computerrum, som ofte bliver brugt i undervisningen og til gruppearbejde.
Skolens computere er til fri afbenyttelse af vores elever. Ligeledes har vi et antal printere/ kopimaskiner til rådighed for elever til kopiering, scanning og udskrift.

Det interne netværk mellem undervisere og elever er koblet op omkring Lectio, hvor al information om timer, lektier, afleveringer, fravær, karakterer m.m. foregår. Derfor kan alle elever, undervisere og ledere kommunikere internt, og alle får den samme information.

Alle elever får brugernavn og adgangskode til både vores trådløse netværk og Lectio med det samme, hvilket sikrer fuld afgang til al information fra start. Igennem skolen har elever fri adgang til Gyldendals Røde online-ordbøger.

Vores klasselokaler er alle udstyret med projektorer. Derudover er der i hvert lokale enten AppleTV, whiteboards eller smartboards. Som gymnasium forsøger vi konstant at tilpasse undervisningen til de nyeste teknologiske læremidler, som også giver dig et godt fundament for fremtiden.

På BG har vi en IT-medarbejder, som står klar til at hjælpe dagligt, hvis det skulle være nødvendigt.