Frivillig idræt

Frivillig Idræt

I ugens fire første dage kan eleverne dyrke idræt på gymnasiet efter kl 15:00.  Tilbuddene tilrettelægges efter elevernes ønsker og kan for eksempel være basketball, volleyball, badminton, fodbold eller håndbold. Initiativet til, hvilke aktiviteter der udbydes, kommer ofte fra idrætslærerne, men kan også komme fra eleverne. Hvert år afholdes der turneringer i blandt andet volleyball og fodbold, hvor klasser kæmper indbyrdes, og lærerne deltager også med et hold. Så hvis du vil have muligheden for at slå din idrætslærer, skal du være velkommen til at gøre forsøget!

Aktiviteterne foregår i kortere eller længere forløb alt efter interessen. Holdene deltager i forskellige turneringer, hvis tilslutningen er tilstrækkelig, hvor vi kæmper mod andre skoler. I 2013 vandt BGs drenge Nordjyske Gymnasiemesterskaber i fodbold, og i 2014 vandt BGs piger Nordjyske Gymnasiemesterskaber i volleyball – tillykke til dem!

Desuden findes der også et løbehold på gymnasiet, hvor der er mulighed for at træne sig op til deltagelse i Copenhagen Marathon. Der tilbydes også forskellige former for dans.